Cecin nasjednik Veljko i njegova porodica su jako interesantni medijima i javnosti. Poznato je da većinu vremena provode daleko od beogradske vreve u Bogdaninom rodnom Titelu. Od rođenja prvog deteta, Bogdana i Veljko Ražnatović žive u Titelu, Bogdaninom rodnom mestu. Upravo u tom mirnom gradiću pronašli su utjehu i mir, zaštitivši svoju djecu od radoznalih pogleda medija. Iz njihove rezidencije, smještene na vrhu brda, pruža se prekrasan pogled na vojvođansku ravnicu. S ogromnim dvorištem koje okružuje njihovu kuću, Ražnatovići uživaju u osjećaju povučenosti, osiguravajući određenu razinu privatnosti od svojih susjeda.

 

Život daleko od očiju javnosti, odrastanje u neposrednoj blizini kamere, nije opcija. To je izazovna stvarnost. Nitko nije istinski iskusio moj život, čak ni nakratko, niti razumije zamršenost moje dnevne rutine. Bez obzira što radim, neprestano sam izložen kritikama drugih.

Vjerujem da je ta nepotrebna prosudba štetna za njihovu vlastitu dobrobit i da bi im se život uvelike poboljšao da ne uveličavaju svaku pogrešku učinjenu u mladosti. Nemam nameru da svoju decu izlažem ovakvom okruženju, a potrudio bih se da zaštitim njihovu privatnost – rekao je ranije Veljko na pitanje o odluci da se preseli u Titel.

Prostrano dvorište savršeno je za Bogdanove i Veljkove sinove, kao i za sinove Bogdaninih sestara, Bojanu i Mirka, koji često dolaze u posjetu. Unatoč Veljkovoj odluci da se preseli u manji grad, djeci i supruzi osigurao je maksimalan komfor. Zbog toga je prije nekoliko godina sagradio prostrani bazen u kojem ne uživaju samo njegova djeca nego i djeca iz susjedstva.

 

Bogdana i Veljko vješto su štitili javnost od pogleda na unutrašnjost njihove prostrane kuće, dok su se na društvenim mrežama nerijetko vrtjeli vanjski izgled kuće Ražnatović.

  • I dok eksterijer kuće Bogdane i Veljka Ražnatovića možda nije vizualno privlačan, interijer priča drugačiju priču. Jedna fotografija, podijeljena na Instagramu, daje pogled na njihovu izuzetnu dnevnu sobu, prikazujući pravu bit luksuza koji se nalazi u njoj.

Boksač i njegova obitelj borave u prostoru koji krasi stilski namještaj, umjetnička djela i razni zamršeni detalji. No, upravo prostranost njihove dnevne sobe istinski osvaja promatrače, nadmašujući čak i veličinu dnevnog boravka u Cecinoj vili.

BIOGRAFIJA:

Veljko Ražnatović, rođen u Beogradu 1996. godine, najstarije je dijete Željka Ražnatovića Arkana i poznate folk pjevačice Cece Ražnatović. Ima tri polubrata po imenu Mihailo, Vojin i Nikola, kao i tri polusestre po imenu Maša, Sofija i Anđela. Veljkova mlađa sestra Anastasija Ražnatović je dvije godine mlađa od njega. Tragično, njihov otac je ubijen 15. siječnja 2000. godine u hotelu “Interkontinental” u Beogradu.

  • Tako je Veljka i Anastasiju odgajala majka Svetlana, te teta Lidija i njena obitelj. Veljko se zbog svoje mladosti u vrijeme Arkanove smrti ne sjeća oca. Obitelj Ražnatović suočila se s dodatnim izazovima kada je Ceca uhićena 2003. tijekom akcije Sablja, koja je imala za cilj istražiti atentat na tadašnjeg srbijanskog premijera Zorana Đinđića.

Ceca se suočila s optužbama za posjedovanje značajne količine nedozvoljenog vatrenog oružja u svojoj kući te za pronevjeru sredstava Nogometnog kluba Obilić zajedno sa svojom sestrom Lidijom. Nakon gotovo četiri mjeseca provedena u Centralnom zatvoru, Ražnatović je zajedno s Veljkom i Anastasijom boravio u Turskoj i na Kipru. Od lipnja 2011. do veljače 2012. Ceca je služila kućni pritvor u sklopu sporazuma o priznanju krivnje s Višim državnim tužiteljstvom Republike Srbije, koji je podrazumijevao priznanje krivnje u vezi sa slučajem “Obilić”.

U međuvremenu, Veljko je uspješno završio osnovno i srednje obrazovanje u dvojezičnoj “British International School” u Beogradu. 2015. godine upisuje Fakultet za ekonomiju i menadžment u Banjoj Luci. Tijekom tinejdžerskih godina bio je član navijačke skupine poznate po izazivanju nereda na stadionima i izvan njih.

Njegovi obračuni sa zaštitarima u beogradskim klubovima često su pisani u rubrici “Crna hronika”. Tijekom studija susreo se s pravnim problemima, uključujući i pritvaranje zbog sudjelovanja u unaprijed dogovorenoj svađi. Prije toga samo se povremeno bavio nekim sportovima, ali se na kraju odlučio posvetiti boksačkom sportu.

Preporučujemo