Jedna od najpoznatijih porodica u Srbiji je porodica Ražnatović zahaljujući Ceci ali i njenom kontroverznom mužu Željku Ražnatoviću Arkanu. On je u devedesetima bio jedan od najmoćnijih ljudi u državi iako je bilo opšte poznato da je kriminalac i traženi ratni zloćinac. Njihova svadba j eproglašena svadbom vijeka a u braku su dobili dvoje djece.

Obitelj Ražnatović danas s veseljem slavi značajan događaj – prvi rođendan Krstana Ražnatovića.Članovi obitelji malenog dječaka nisu gubili vrijeme i čestitali mu rođendan putem društvenih mreža, a ponosni tata Veljko prvi je izrazio radost.Veljko je sinu čestitao prvi rođendan, izrazivši nadu da će simbolično breme koje predstavlja njegovo ime biti štit zaštite.

Rođendan Krstana Ražnatovića nije zaobišao njegovu ponosnu baku Cecu koja se oglasila na mrežama i čestitala.U poruci je napisala Krstanu izrazivši radost i čestitajući mu prvi rođendan.

Odluka obitelji Ražnatović o karakteru slavlja još je nepoznata, jer važu mogućnost intimnog druženja s obzirom na Bogdanovo iščekivanje trećeg poroda ili mogućnost organiziranja velikog slavlja.

Biografija Veljka Ražnatovića:

  • Veljko i Anastasija, dvoje od osmero djece Željka Ražnatovića, stekli su značajnu afirmaciju u ovdašnjem stanovništvu zahvaljujući tome što je njihova majka poznata kao renomirana folk zvijezda u regiji. Veljko je od malih nogu u medijima prikazivan kao karizmatični šarmer, ponajviše zbog druženja s brojnim lijepim Beograđankama.

Prva žena koju su povezivali s njim, kako su otkrili mediji, bila je Luna Đogani, kćerka Gagija Đoganija i Anabele Atijas. Tokom učešća u rijalitiju “Zadruga 1” Luna je otvoreno priznala svoju ljubavnu vezu sa Veljkom, priznavši podršku njegove majke prilikom razvoda njenih roditelja. S druge strane, Ceca, Veljkova majka, prvo je demantovala ovu tvrdnju, ali je kasnije priznala blisko prijateljstvo i status kume između Anastasije i Lune.

Nakon toga, Veljko je uplovio u vezu s Mašom Terzić, kćerkom Zvezdana Terzića, generalnog sekretara Crvene zvezde. Istodobno, Anastasija je uživala u romantičnoj vezi s Kostadinom, Mašinim starijim bratom.

Mlađi Beograđani imali su priliku susresti Veljka i Mašu tijekom njihovih kasnonoćnih provoda u srbijanskoj prijestolnici, dok su ostale upoznali s njihovim životom kroz često dijeljenje fotografija na društvenim mrežama. Rečeno je da je njihova veza bila burna, što je rezultiralo višestrukim prekidima i zarukama u razdoblju od tri godine.

 

Za to vrijeme, Veljko se nakratko zaljubio u manekenku Anu Cakić prije nego što se ponovno spojio s Terzić. Iako su službeno prekinuli vezu 2016., ostali su u dobrim odnosima zbog dugogodišnjeg prijateljstva iz djetinjstva. Ražnatovića su nakon razlaza romantično povezivali sa starletama Sorajom Vučelić i Natašom Šavijom, iako on te glasine nije ni potvrdio ni demantirao.

Naposljetku su mu se putevi ukrstili s bivšom košarkašicom Bogdanom Rodić koju je zaprosio na njezin 22. rođendan u ožujku 2018. Bogdana često prati Veljka i njegovu obitelj na događanjima, a kako pišu srpski tabloidi, u skladnoj je vezi s njegovom majkom Cecom.

  • Izražavajući nepokolebljivu podršku odabiru svoje djece, pjevačica je svojedobno izjavila kako je tu da ponudi savjete, ali smatra da svatko uči iz vlastitog iskustva. Sredinom listopada 2019. pjevačeva sestra oglasila se na “Instagramu” i podijelila dirljivu sliku sretnog para, napisavši je kao “buduće roditelje”.

Vijest o Bogdaninoj trudnoći, već dva mjeseca, brzo je obišla medije. Ceca puna veselja željno iščekuje dolazak prinove u obitelj. Obećala je svoju snahu obasipati dodatnom pažnjom i privrženošću, osiguravajući da nova članica uđe u svijet okružena srećom i blaženstvom.

Preporučujemo