Pojava Jovane Joksimović uključuje ne samo njenu novinarsku veštinu i intelekt, već i njen upečatljiv izgled, koji je oduvek bio odlučujući atribut njene voditeljske karijere. Trenutno radi kao urednica jutarnjeg programa TV K1, a pored te uloge, ona je i vlasnica iste televizije zajedno sa svojim suprugom Željkom Joksimovićem. Jovanina posvećenost da izgleda besprekorno je neosporna.

Iako svoj režim ljepote skriva u tajnosti na svom Instagram računu, njeni pratioci se slažu da ulaže značajnu količinu vremena u odabir kozmetike, često posjećuje centre za uljepšavanje, a priča se da je jedna od prvih koja će isprobati nove kozmetičke proizvode. Smatra se da je zadivljujući izgled Jovane Joksimović rezultat njene nepokolebljive posvećenosti zdravom životu, regulisanoj ishrani i doslednom vežbanju, koje nije napuštala ni nakon rođenja troje dece – Koste, Ane i Srne.

Međutim, uprkos njenoj disciplinovanoj fitnes rutini, svi su ostali zatečeni kada se nedavno Jovaninom izbočinom pojavila izbočina na srednjem delu. Iskreno govoreći, mnogi su mislili da o tome ima nešto da se kaže, ali je na kraju zauzeta drugačija perspektiva. Jovana je imala nezgodan stav dok je pozirala za fotografije, a njen tipično ravan stomak, čak i nakon dva porođaja, neočekivano je došao do izražaja.

Moguće je da postoji još jedno objašnjenje, jer pojedini pristalice voditeljke ne odbacuju mogućnost da se tokom ljeta ugojila par kilograma, što je odmah vidljivo. Bez obzira na to, konsenzus je da će supruga Željka Joksimovića brzo vratiti nekadašnji izgled, iako muzičar ceni sve njene transformacije, a posebno obline. Ipak, mnogi hvale izgled Jovane Joksimović s obzirom i na godine i na porode koje je prošla.

Preporučujemo