Od trenutka kada je Jelena Karleuša dospjela u središte pozornosti, bila je izložena žestokim kritikama zbog svoje ambicioznosti i odlučnosti da uspije. Ona je jednostavno drugačija i to mnogi ne mogu da joj oproste. Unatoč tome što je uspješno ispunila sve što je prije 30 godina zacrtala na popisu obaveza, ostaje nepokolebljivo neprijateljstvo prema njoj. Upravo je iz tog razloga njena objava naišla na nepokolebljivu podršku njezinih obožavatelja.

Otprilike godinu dana prije Jelena se oglasila na svom Instagram profilu, a tada se žestoko narugala Saši Popoviću s kojim se nedavno sukobila oko sporne gledanosti. Fan stranica koja nosi njezino ime objavila je objavu na koju je Jelena promptno reagirala. “Bilo bi dobro da barem jednom posjetiš Ameriku, jer su ljudi ovdje, nažalost, zaostali za vremenom. Iako postoje neki pojedinci koji zaslužuju priznanje, većina stanovništva jednostavno previše zaostaje. Vrijeme je da se stane na kraj klevetama i lažima koje se šire o tebi”. Maloprije Saša Popović podijelio je sa mnom jednu ovakvu misao. Objašnjavao je zašto nema namjeru izdati moj album Slatka mala.


Jelena se ispričala o jednom trenutku u kojem joj je zabranjeno izdati album i naišla na odbijanja na sve moguće načine. Prisjetila se da je na naslovnici vidjela naslov “Karleušin album može izdati samo kućni savjet”.

Kada sam ga pitala, pojasnio mi je da je moja muzika primjerena  Americi, a ne Srbiji, i da mi neće izdati album. . Napomenuo je i da u Srbiji nisam toliko poznat kao Dinča, koji je u njegovim očima bio zvijezda.Nakon toga sam bila na sastanku s Brenom, koja je imala ograničeno vrijeme i izjavila je da se to trenutno ne može napraviti, možda sljedeće godine. Godinama kasnije uspila sam spasiti Zvezde Granda od propasti.

 

 

Preporučujemo