Rada Manojlović se po prvi put široj publici predstavila u muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Unatoč nastojanjima da zadrži privatnost u privatnom životu, pjevačica Rada Manojlović nije uspjela svoje romantične veze s uglednim muškarcima sakriti od očiju javnosti. Nakon razlaza s kolegom Harisom Berkovićem, Rada je šutjela o svom emotivnom stanju, pa javnost nije saznala za ljubavnu vezu. Ipak, u posljednje dvije godine svima je postalo jasno da pjevačica proživljava blaženu ljubavnu vezu. Unatoč tome, nitko nije uspio uhvatiti nikakve dokaze da je u vezi sve dok ekipa emisije “Paparazzo lov” nije uspjela snimiti kako se strastveno ljubi s neidentificiranim muškarcem dok je izlazila iz svog vozila.

 

Pjevačica je tada pojasnila da dotični nije njezin novi dečko, iako je priznala da se nekima može tako činiti. Zapravo, on joj je vozač i blizak prijatelj, a htjela je osigurati da po tom pitanju nema pretjerivanja. Izrazila je zahvalnost na iskazanom interesu. Ljubavni život Rade Manojlović plijeni pažnju, a nedavno je iznijela i dodatna saznanja o tome, ističući da, iako trenutno nije u ljubavnoj vezi, žudi za društvom i ne želi da živi usamljenički život. U ovom trenutku trenutno ne doživljavam osjećaj zaljubljenosti. Međutim, svjesna sam da ću, kada dođe taj trenutak i uhvatim se kako mislim “to je to”, poželjeti dublju razinu predanosti. Ideja da ću život provesti sama ispunjava me strepnjom, jer imam strah od samoće i vjerujem da je sada pravo vrijeme da krenem na put braka i osnivanja obitelji. Nakon nastupa, kad se vratim kući i legnem u krevet, ne mogu zagrliti svoje pjesme. Iako su uspjeh i publika svakako ispunjeni, bez nekoga s kime bi podijelili ta iskustva, ona gube na značaju. Oduvijek sam bio vrijedan radnik, ali u prošlosti nisam žudio za društvom jer sam stalno bio zadubljen u svoj posao. Iskreno sam zahvalan na interesu i podršci svoje publike, ali sam čeznuo za prisutnošću svoje obitelji i toplinom ljubavi.

 

Nakon razmišljanja, shvatila je da je pogriješila u ljubavnim stvarima i korijen problema pripisala sebi. “To je osobni problem koji leži u meni. Moj me djed ljubazno podsjetio, uvijek iznova, da izbor na kraju ostaje na meni. Jasno je da sanjarim. Kako starim, žudim za mirom, za brigom i zaštićena, da više ne moram sama nositi teret. Čeznem za nekim tko će mi donijeti radost i utjehu”, rekla je Manojlović, ističući svoje želje u partneru kojeg će voljeti. Rada otvoreno priznaje da joj fizički izgled ima najveći značaj u potrazi za partnerom. Iako su mnogi hvalevrijedni pojedinci slijedili njezinu naklonost, ona čvrsto vjeruje da je bez “kemije” njihov trud uzaludan. Sama ljubaznost ne može zapaliti plamen ljubavi u njenom srcu. Umjesto toga, ona traži nekoga sa zadivljujućim očima koje odražavaju ne samo njezinu vlastitu sliku već i cijeli svijet. Ova osoba mora posjedovati i ljepotu i zgodnost, izazivajući zavist kod drugih zbog izbora partnera. Za Radu je jednako važno pronaći nekoga tko može ublažiti njezin teret i podijeliti njezine odgovornosti dok kreću na zajedničko putovanje prema zajedničkom cilju.

 

2008. godine Rada je  uplovila u ljubavnu vezu s kolegom Milanom Stankovićem. Par je zavjete izmijenio na pitoresknoj crnogorskoj obali, točnije na Utjehi. Međutim, intenzivan nadzor medija uzeo je danak, što je dovelo do njihovog rastanka sljedeće godine. Srećom, uspjeli su se pomiriti i odlučili na zajednički život. 2010. godine, nakon Milanova sudjelovanja na Eurosongu, našao se u žestokoj svađi sa Sašom Popovićem. Rada je u ovom burnom vremenu stala uz njega, čak i rizikujući da mu ugrozi poziciju u Grandu. Kružile su glasine 2011. da se par planira vjenčati na Maldivima, no ta su se nagađanja pokazala neutemeljenima. Kružile su i dodatne glasine da je Milan bio nevjeran Nikoliji Jovanović, kćerki Vesne Zmijanac, ali Rada je te navode oštro demantirala. 2012. godina označila je kraj njihove veze jer se Milan odlučio iseliti iz zajedničkog stana. Pjevačica je 2013. ponovno pronašla ljubav, ovoga puta s košarkaškim trenerom Momirom Gajićem, koji je inače bivši partner Katarine Rebrače. Vrijedi napomenuti da je Momir ranije bio oženjen te je imao značajnu ulogu u borbi svoje bivše supruge s rakom.U ljeto 2015. Rada i on prekinuli su svoju vezu, prekinuvši vezu između Srbije i Amerike koju su održavali. Pojavile su se spekulacije da Momiru smetaju Radini profesionalni angažmani. Nakon toga je godinama bila u vezi sa Harisom Berkovićem ali se i ona neslavno završila.

Preporučujemo