Duga ljubav Saše Popovića i Suzane Jovanović dokazano odoleva svim iskušenjima i izazovima. Jasno je kad ih vidite zajedno da se i danas vole i da Saša svoju suprugu naprosto obožava a i ona njega. Već više od trideset godina, ovaj dinamični par primjer je skladnog i idealnog braka, kojeg karakterizira duboko razumijevanje i nepokolebljiva tolerancija. Prvi susret između njih dogodio se na snimanju njezinog glazbenog spota, no pjevačica ga nije previše obazirala, unatoč njegovom trenutnom iskazivanju ljubavi. Iako je od početka slovio za vještog šarmera, Suzana je ostala nesvjesna činjenice da je on predodređen za njezinu srodnu dušu. Ljubavna priča između Saše Popovića i Suzane Jovanović započela je nevjerovatno improvizirano.

 

Prvi dojam koji sam stekao o Saši bio je prilično nepovoljan. Nakon našeg prvog upoznavanja koje je omogućio zajednički prijatelj, razmijenili smo brojeve dojavljivača. U početku sam vjerovala da nikad neću doći do njega, ali sudbina je htjela da su nam se putevi ponovno ukrstili. Tog dana me moj uobičajeni vozač nije uspio prevesti do Jagodine gdje sam imala zakazan nastup i tada mi je na pamet pao Saša. Odlučio sam ga nazvati i pitati može li mi osigurati prijevoz koji mi treba. Bez oklijevanja je pristao, a meni je to pričinilo neizmjernu radost – izjavila je pjevačica. Više od dva desetljeća ljubav Saše Popovića i Suzane Jovanović pobjeđuje brojne izazove, a pjevačica ističe kako je Saletov dolazak u njezin život božanski naređen. U tom je trenutku božanska intervencija odigrala ulogu u oblikovanju moje sudbine. Izražavam zahvalnost Bogu što je Sašu Popovića doveo u moje postojanje. Kad bismo ljudskost, dobrotu, emotivnost i toplinu mjerili od jedan do sto, Saša bi nedvojbeno prešao tisuću! Suzana je izjavila da je trenutak kada je Saša otkrio želju da krenu u zajednički život, a sa sobom dovede i sina Danijela, za koju vjeruje da nikada neće uspjeti izbrisati iz sjećanja. Sjećanje na njegove riječi zauvijek će mi biti urezano u pamćenje. Nagovarao me da napustim iznajmljeni stan i pridružim mu se u njegovoj kući između Ralje i Beograda. Bilo je to prijelazno vrijeme, školska se godina bližila kraju, a moj sin Danijel trebao je završiti četvrti razred. Preselili smo se kod Saleta, a Danijela sam upisala u školu na Novom Beogradu. I tako je počela naša očaravajuća priča koja traje impresivne 23 godine. Jednog dana me savladala znatiželja i pitao sam Saleta što ga je privuklo k meni. Zauzvrat sam podijelio priču o svom mukotrpnom putu, bezbrojnim preprekama s kojima sam se na putu suočio.

 

Trajna ljubavna priča koju Suzana i on njeguju godinama služi kao jasan dokaz da je ona njegova prava i suđena ljubav. Dvije su različite faze u mom životu: razdoblje prije Saše Popovića i razdoblje nakon Saše Popovića. Izrazio je svoje divljenje mojim očima i osmijehom, potvrdivši da me doživljava kao plemenitu, dobru osobu i odanu majku. Priznao je da je na prvi pogled odmah pomislio: “Moram imati ovu ženu, bez obzira na cijenu.” Kad god bi me sreo, zračila sam srećom i pozitivom. Nikad si nisam dopustio glasno plakati, pa ni do danas. Niti sam ikada javno govorio o svojoj boli i tuzi. Umjesto toga, povlačim se u četiri zida, lijem suze i ustrajem. Godine 1997. njihova je ljubav dosegla vrhunac kada su izmijenili zavjete i proslavili svoju zajednicu velikom ceremonijom vjenčanja održanom u prestižnom hotelu Intercontinental.

 

Utjecaj našeg vjenčanja i danas odjekuje u razgovorima. Kulminaciju naše priče obilježilo je rođenje kćerke Aleksandre. S dvoje djece i zajedničkim snagama stvorili smo prekrasnu obitelj. Naši napori da njegujemo i ojačamo svoje kućanstvo rezultirali su stabilnošću i zadovoljstvom. Kada čovjek svjedoči nepokolebljivoj snazi ​​i stabilnosti svoje obitelji, to donosi osjećaj mentalnog, fizičkog i psihološkog blagostanja. Ništa ne može poremetiti naš sklad. Kako je Suzana svojedobno povjerila Scandalu, najveće postignuće kojem se netko može nadati jest odgojiti svoju djecu u dobro prilagođene osobe.

Preporučujemo