Sestre Dragana Bjelogrlića, dve su poznate dame koje su dobro su poznate publici. Dragan Bjelogrlić, dugogodišnji popularni glumac, iako je prisutan u javnosti već decenijama, održava privatnost u svom životu. Jeste li ikada razmišljali koje su to dve poznate dame koje dele sestrinsku vezu s Draganom Bjelogrlićem? Iako je poznato da je Aleksej Bjelogrlić, sin Dragana Bjelogrlića, krenuo očevim stopama u glumačkom svetu i ostvario nekoliko značajnih uloga, manje je poznato da ima i dve sestre s poznatim „pedigreom“. Jedna od njegovih sestara je Zorana Pavić, koja je poznata pop pevačica i Draganova sestra od tetke. Saznanje o njihovom srodstvu postalo je intenzivnije nakon što su zajedno sa Nikolom Kojo obradili pesmu “Nekako s proljeća”.

 

Pevačica je ranije iznosila svoje mišljenje o Bjeli, otkrivajući razlog zbog kojeg nikada nije prihvatila glumačku ulogu. „Ja sam, pre svega, pevačica, a s obzirom na bogatstvo glumačkog talenta koje imamo u ovoj zemlji, trudila sam se da, uz emotivnu podršku brata, realizujem neke projekte donekle samostalno. Primer za to je monodrama “Kad žena voli”, koju je on stvorio, a koju sam ja interpretirala u drugačijem aranžmanu. Smatram da je besmisleno da me, kao sestru, poziva da glumim pored ovako izvanrednih glumaca.“ Zorana je ranije podelila detalje o svom detinjstvu za Blic, ističući najlepše uspomene koje su vezane za vojvođanski salaš na kojem je odrasla sa bratom, poznatim glumcem. “Moji roditelji su radili u Beogradu, dok sam ja taj period života provela kod roditelja moje majke na vojvođanskom salašu. Bjelogrlićeva kuća uvek je bila puna ljudi, jer su bili vredni, radni i cenjeni. U to vreme, slave su bile zabranjene, pa bismo se svi okupljali tokom velikih praznika. Kada bi kuća ostajala prazna nakon toga, srce mi je bilo teško. Slično je bilo i sa posetama mojih roditelja vikendom. Kada su se razveli, dolazili su odvojeno, što je dodatno pojačavalo patnju, budući da su se razvodili tri puta pre nego što su konačno okončali brak,” – otkrila je pevačica.

 

Druga sestra Dragana Bjelogrlića, koja je istovremeno i njegova koleginica, jeste Marina Vodeničar. Iako su rodbinski povezani iz Barande, nikada nisu javno iznosili detalje o svom odnosu. Oboje su zajedno glumili u seriji “Vratiće se rode”, čija se radnja odvija upravo u Barandi. Marina je takođe imala ulogu u Bjelogrlićevoj seriji “Senke nad Balkanom”, gde je igrala lik njegove sestre Smilje. Glumica je takođe bila prisutna u drugim poznatim projektima, uključujući serije poput “Klan”, “Urgentni centar”, “Sinđelići”, “Kosti” i “Mješoviti brak”.

Preporučujemo