U javnosti se već duže vrijeme šuška o zategnutoj vezi između bivših kumica Svetlane Cece Ražnatović i Mire Škorić. Iako se Ceca ranije nije javno pozabavila ovom temom, napravila je značajnu promjenu tako što je Miru Škorić zamijenila Majom Berović. Zajedno su surađivali na novoj verziji popularne pjesme “Ne računaj na mene”, koja je izvorno bila uspješan duet s Mirom. Ovo vjerovatno Miri nije bilo pravo ali se nije oglašavala javno.

Potvrda sukoba Cece i Mire Škorić, a Ceca je zamijenila Miru Škorić, rasvijetlila je nedavna otkrića Mire Škorić, konačno razotkrivši istinu o tome što se događalo između nekoć bliskih prijateljica. Mira je otkrila da joj kuma Ceca nije izrazila sućut u teškim vremenima. Od nje nije bilo poziva ni poruke. Ipak, Jelena Karleuša, uz vječnu kraljicu Zoricu Brunclik, prva je izrazila sućut i pružila podršku. Mira je priznala da svatko ima svoje razloge pa nikome ne polaže račune. Ipak, istina je da je Ceca nije pozvala u tim teškim trenucima, kako je ispričala Mira.

Nakon četiri desetljeća brakovi se raspadaju, a prijateljstva ostaju neokrnjena. Nemam namjeru biti prvi odgovor. Veza koja je nekada postojala između nas izgubila je na značaju. Nije stvar sukoba; nego nam jednostavno nedostaje komunikacije i druženja. Uzmite jabuku i prerežite je na dva dijela, a zatim je pokušajte rekonstruirati. Nemoguće ga je vratiti u prvobitno stanje. Slično tome, niti jedno od nas ne može se vratiti onome što je nekad bilo, kao što je Mira izrazila.

 

Ceca se samo jednom osvrnula na ovu temu i to vrlo kratkom izjavom. Što se tiče našeg odnosa, mogu samo reći da svaka veza ima i početak i završetak, a svaka ima svoj temeljni uzrok.

Preporučujemo