Na ovim prostorima vrlo cijenjena ličnost Aleksandra Prijović prethodnih je  je dana krenula s nizom live nastupa u regiji i napravila je pravi bum.. I na njeno iznenađenje sve karte su   bile su brzo rasprodane, što je navelo Prijović da izrazi svoju duboku zahvalnost svojim nepokolebljivim obožavateljima koji su je neprestano podržavali.  Prijovićkina odlučna predanost očita je dok nastavlja izazivati ​​osjećaje radosti i iščekivanja među svojim odanim sljedbenicima.

Priji je pošlo za rukom ono što nije ni njenim puno poznatijim koelgama koji su decenijama na estradnoj sceni a to je da napuni tri beogradske i čak pet zagrebačkih Arena zaredom te još noz dvorana u regiji.

Pjevačici Aleksandri bilo je neizmjerno zadovoljstvo što je dobila pozamašnu količinu  pozitivnih  kritika, koje su joj poslužile kao potvrda da korača pravim putem. Izdvajajući se od ostalih, postigla je nevjerojatne podvige rasprodavši beogradsku Arenu tri uzastopna dana, učvrstivši svoj neosporni talent i pobjednički uspon svoje umjetničke karijere. Kao odgovor na njezin izvanredan uspjeh, i njezini klevetnici i zagovornici preuzeli su na sebe otkrivanje starih fotografija i širenje ih na različitim kanalima društvenih medija.

Kako bi naglasili njene skromne početke kao djevojke sa sela, prikazana je odjevena u ružičastu bluzu koja odudara od njezine uobičajene nošnje. Klevetnici su izrazili svoje neslaganje s njezinim skromnim prebivalištem, dok su njezini zagovornici odbacili važnost njezina podrijetla i umjesto toga pljeskali njezinom izvanrednom putu od ruralnog sela do slave. Dodavši dašak bezbrižnosti njihovim objavama na internetu, jedna je osoba u šali primijetila da su svi bili sličili Priji tijekom svojih ranih godina.

Preporučujemo