Italijanska policija objavila je ime vozača, za kojeg kažu da je takođe državljanin Srbije, koji je jutros poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Italiji.

Jednom je vozio skupoceni ferari i zabio se u zid, a vozač i putnici su poginuli na licu mesta. H.K. (40 godina), stanovnik Villeneuvea, kanton Vaud, vozio je “bijeli” Ferrari sa ženom koja je također preminula kada je automobil udario u zaštitni zid. Uletio je u automobil. Dva dijela. Ovo je priča o poznatom lokalnom DJ-u. Međutim, druga žrtva još nije identifikovana. Prema njihovim rečima, žena koja je umrla sa di-džejem nije bila njegova supruga, jer supruga H.K nije bila u Italiji već je živela na Kosovu sa decom od 11 i 14 godina.

Prema pisanju italijanskih medija, on je noć ranije nastupio u noćnom klubu u švajcarskom kantonu Valais. Navodno je puštao muziku do zore, a onda je, vjerovatno od premalo sna, sjeo za volan mašine koja je dostizala brzinu veću od 300 kilometara na sat. Skupi automobil “ferari GT4 luso” može dostići brzinu od 335 kilometara na sat.

Kako je saopštila saobraćajna policija koja je intervenisala na licu mesta, otkriveno je da automobil u trenutku udara nije bio spor, već je išao velikom brzinom. preko 100 kilometara na sat. Brzina 200 kilometara na sat. H.K je identifikovao njegov brat, koji je dao važne detalje policiji koja je istraživala nesreću. U međuvremenu, okružno tužilaštvo u Verčeliju naložilo je identifikaciju ugljenisanih tela putem DNK testova.

– Nesreća se dogodila 31. marta oko 12.30 časova. “Ferari”, model GTC4 Luso, trkački automobil sa cijenom od 270.000 eura i brzinom od 335 kilometara na sat, udario je u zaštitnu ogradu brzinom od oko 200 kilometara na sat i polomio se na dvije polovine. Prema izvještajima italijanskih medija, u nesreći nije učestvovalo nijedno drugo vozilo. Na fotografijama sa mjesta nesreće vidljivi su dijelovi skupocjenog automobila razbacani po strani puta.

– “Ferari” je imao veze sa švajcarskom registracijom, a muškarac je kasnije identifikovan kao H.K., rođen u Srbiji, ali živi u Švajcarskoj. Prema pisanju medija, u prtljažniku je pronađena torba s njegovim dokumentima, a njegov brat je kontaktiran da uporedi DNK jer je tijelo potpuno ugljenisano. Rekli su da nije jasno koja je žena bila s njim u autu, samo ne njegova supruga.

 

Pretpostavlja se da su bili turisti. Za sada se zna da je druga nastradala osoba žena, ali ne njegova supruga koja je u trenutku nesreće bila sa decom u inostranstvu – prenose italijanski mediji.

Preporučujemo