Filip Živojiović, najstariji sin Bobe Živojinovića je pet godina u skladnom braku sa Alekandrom Prijović Prijom koja je danas jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji. Prije nje Filip je imao mnogo ljubavnih veza i bio je pravi zavodnik. Ipak jedna veza je potrajala dugo i svi su mislii da će završiti brakom.

  • Prekid Maje Mandžuke i Filipa Živojinovića 2015. ostavio je jedinstven osjećaj razočaranja kod onih koji su ih doživljavali kao savršen par.Obitelji voljenih emotivnih partnera ostale su razočarane kada su, umjesto da prekinu vezu, očekivale da će ih vidjeti kako zajedno plešu na dan vjenčanja.

Maja je duhovito spomenula da je čak u tri odvojena navrata pokušala pobjeći s vlastitog vjenčanja, što je mnoge navelo na nagađanja da je jedan od tih pokušaja bio isplaniran s Filipom, a na kraju je rezultirao prekidom njihove četverogodišnje veze i razvodom mladih par.

Potom je kazališna glumica odabrala život u Los Angelesu, dok se Filip potišten vratio u Srbiju gdje je ubrzo potražio utjehu u drugoj osobi.

Nedugo nakon rastave Maje Mandžuke i Filipa Živojinovića, Bobin sin našao se u romantičnoj vezi s pjevačicom Aleksandrom Prijović, a veza je trajala do 2018. godine.

 

  • Postoji uvjerenje da je mlada Živojinović bila dovoljno opremljena za obavljanje dužnosti muža, što Mandžuka očito nije shvatila, pa je rezultirala njezinim nepromišljenim odustajanjem od svega, o čemu govori i dirljiv tekst melankolične ex-jugoslavenske pjesme.

Vjeruje se da Maja, s druge strane, nije sklona naglim postupcima ni romantičnim gestama, ali zato uživa u dobrom provodu. Ima afiniteta za putovanja, prihvaćanje novih prilika za karijeru i sudjelovanje u društvenim okupljanjima sa svojim prijateljima tijekom večeri.

Nedavno je pokazala svoje glazbene preferencije kada je na Instagramu podijelila video iz noćnog izlaska, pokazujući vrstu glazbe u kojoj najviše uživa.

Majina svekrva, Lepa Brena, nije ni slutila da će se njena pjesma “Duge noge” naći na repertoaru, ali je bila oduševljena kada ju je čula i oduševljeno je pjevala s pjevačicom, znajući svaku riječ napamet.

 

 

Pjevač je tijekom nastupa otišao toliko daleko da je zagrlio glumicu, što je gesta koju su mnogi doživjeli kao znak podrške i odmah povezali s Filipom.

Dugo se lome pitanja žali li Maja što je prekinula vezu i gaji li još uvijek osjećaje prema Priyinom suprugu, no odgovora, nažalost, nema.

  • Dramska umjetnica ranije je izjavila da je njen odnos sa Živojinovićem bio čisto prijateljski, a da je to istina, to zna samo njen bliski krug, a možda i glazbenici u lokalu gdje izvodi pjesme koje podsjećaju na Brenine.

Od malih nogu bila je očita Majina strast prema pozornici. Još u osnovnoj školi iskazivala je svoj talent kroz imitacije i nastupe u školskim predstavama. Pjevanje i ples pričinjavali su joj neizmjerno veselje, a često je oponašala scene iz filmova. Ipak, najveća joj je fascinacija bila Michael Jackson, a upravo je izvanredna imitacija legendarnog kralja popa donijela prvo mjesto na natjecanju u prvom razredu osnovne škole.

 

Od malih nogu bilo je jasno da je njezin afinitet prema kameri duboko ukorijenjen. Sa samo devet godina pokazala je svoje vještine intervjuiranja družeći se s poznatim Vukom Bojovićem tijekom izleta u zoološki vrt. Ono što ovaj susret čini još intrigantnijim je to što je označio početak njezinog poduzetničkog puta, jer je na tom razgovoru zaradila svoj prvi džeparac koji je s veseljem podijelila sa svojim prijateljima.

Nakon uspješno završene serije malih manekena, trijumfalno je osigurala prvo mjesto na natjecanju održanom u dvorani Pinki, čime je označila svoj inauguracijski uspjeh u životu.

Maja, koja je prvu plaću počela zaraditi s 14 godina fotografirajući se sa sestrom za grčki časopis “Halides”, napomenula je kako njezina diploma zauzima značajno mjesto u njezinoj sobi.Nakon toga, ukazala joj se prilika iz agencije “Ford” iz Pariza, koja ju je potaknula da se zajedno sa svojim roditeljima odvaži na put u čarobni grad. Ipak, po dolasku je shvatila da svijet modelinga nije njezin pravi poziv.

  • U dobi od 11 godina njezina se obitelj preselila na Cipar, a ona je završila osnovno obrazovanje u engleskoj srednjoj školi. Bilo je to s 13 godina kada je debitirala na pozornici u kazališnoj produkciji “Alisa u zemlji čudesa”.Nakon trogodišnjeg boravka na Cipru, Maja se vraća u Beograd i upisuje 14. beogradsku gimnaziju.
Preporučujemo