Dragana Mirkovic je nedavno objavila da je podnela zahtev za razvod posle 24 godine. Dragana je u saopštenju napisala da su ona i biznismen Toni Bijlić razdvojeni već tri godine i da ne žive pod istim krovom Toni je juče objavio i otkrio na Instagramu da je došao u Ebenfurt kod Bečkog zamka, gde je Dragana živela.

Izvor blizak paru rekao je lokalnim medijima da je razlog zbog kojeg je Tony došao u njihov dom da pokuša da se pomiri sa Draganom. Prema izvorima, on je pevačicu molio da odustane od razvoda i obećao da će se promeniti i pokušati da sve bude po starom.

Prema pisanju lokalnih medija, Bjelić u proteklih šest mjeseci nije proveo ni dana u dvorcu, a sada je tu, spreman da učini sve da mu Dragana oprosti i povuče zahtjev za razvod. Međutim, folk zvijezda mu je rekla da ponovno okupljanje nije bilo moguće jer je godinama trpjela razne stvari i pokušavala održati brak, a sada kada je konačno prekinula vezu, neće promijeniti svoju odluku i pomirenje nije bilo moguće.

Takođe je rekla Tonyju da ga uprkos tome ne mrzi, nema negativnih osećanja prema njemu i da želi da imaju najbolji odnos zbog svoje dece. Podsećanja radi, njih dvoje iz braka imaju dvoje dece, sina Marka i ćerku Manuelu, koji su sada studenti. Nakon što je najavljen razvod, pojavile su se vijesti da Tony ima mnogo mlađu ljubavnicu s kojom je dugo izlazio, ali je on to negirao. Pored toga, Dragana i Toni su se odjavili na Instagramu, iako i dalje imaju zajedničke fotografije na svojim profilima, a Tonija je na Instagramu prekinuo i njihov sin Marko.

 

Preporučujemo