Suzana Jovanović, poznata srpska folk pevačica, popularnost je stekla 1990-ih sa nekoliko hitova na top listama, među kojima su „Svilena maramica“, „Born at the Right Time“ i „Ko me jedom prevari“. Rođen u Beogradu 1969. godine, Jovanović je počeo da nastupa sa 15 godina, pevajući na svadbama, krštenjima i drugim priredbama, da bi vremenom privukao pažnju zapaženih orkestara tog vremena. Uz poticaj Bore Dugića, snimila je svoju prvu pjesmu i producirala deset albuma i brojne singlove.

Suzana se 1997. godine udala za Aleksandra Sašu Popovića, direktora “Grand produkcije”. Njihova porodica se proširila kada su 1999. godine dobili ćerku Aleksandru. Pre toga, Suzana je iz prethodnog braka imala sina Danijela. Nakon rođenja ćerke, odlučila je da se odmakne od očiju javnosti i fokusira se na svoju porodicu. Međutim, 2010. godine se vraća izdanjem svog albuma “Madness” i nekoliko singlova pod etiketom “Grand Production”. Suzanin i Sašin brak smatra se najuzornijom vezom na estradnoj sceni Srbije.

Kako je Suzana Jovanović zakoračila u šestu deceniju, mnogi smatraju da pevačica izgleda zapanjujuće nego ikad. Njen blistav osmeh je svedočanstvo njenog samopouzdanja i udobnosti u sopstvenoj koži. Štaviše, njena garderoba je pažljivo odabrana kako bi osigurala besprekornu prezentaciju na svim javnim nastupima. Na jednom snimanju “Granda” Suzana Jovanović je publiku osvojila portretom srpske Barbike. Njen izgled je oduzimao dah, a šminka, frizura i odjeća odisali su suštinskom Barbie esencijom. Ansambl, koji je bio pretežno ružičast, besprekorno je upotpunio njen ukupan stajling i ostavio publiku u stanju divljenja.

Suzannin izgled je podsjećao na ženu iz 1960-ih, sa svojim visokim plavim repom i ružičastom šminkom. Uprkos tome, modni stručnjaci bili su zadovoljni njenim odjećom. Njene bijele pantalone na zvono i ružičasta košulja savršeno su se nadopunjavale, a dodaci su dodali završne detalje njenoj odjevnoj kombinaciji. Suzanne je namjerno odabrala ružičastu “Louis Vuitton” torbu u skladu sa svojim bijelim sandalama. Kao rezultat svog izgleda, dobila je mnogo komplimenata koji sugeriraju da izgleda bolje nego ikada prije. Suzana je oduvijek imala smisao za modu i njeni stajlinzi su poznati nadaleko.

Preporučujemo