Na našim prostorima se pojavilo mnogo slavnih ličnosti koje su postale dive i velikani za sva vremena i rasprodali sve moguće dvorane i stadione za svoje koncerte. Od bendova kao što su Indexi ili Bijelo Dugme, do pjevača kao što su Zdravko Čolić ili Lepa Brena, mnogo je onih koji su megazvijezde na Balkanu.

Sada već dolaze novi naraštaji koji čak počinju da postavljaju nove rekorde i ono što tome pomaže je to što svi mlađi ljudi na prostorima bivše Jugoslavije slušaju sve izvođače bez obzira iz koje države dolazi, jer njima ratne tragedije i nacionalna mržnja ne znače ništa.

Pokazatelj ovoga je pjevačica Aleksandra Prijović koja puni koncertne arene ne samo po Beogradu i Sarajevu već i u Zagrebu, što je razljutilo mnoge nacionaliste i starije ljude. Prijovićka je rasprodala pet zagrebačkih arena i svi su bili oduševljeni njenim koncertima širom Balkana, ali su primjetili nešto neobično.

Naime, pored svih poznatih gostiju i dueta koje Aleksandra izvodi na ovoj jako uspješnoj turneji, ona također u nekim momentima krene plakati. Svi se pitaju zašto se ovo dešava i malo ko je imao odgovor na to, dok se nije oglasio njen svekar Boba Živojinović, slavni teniser i suprug pjevačice Lepe Brene čijim stopama Aleksandra upravo kroči.

Boba je objasnio da je to jednostavno strast i ljubav koju Aleksandra osjeća prema muzici koju izvodi kao i njena dobrota i duševna čistoća koja je krasi kao osobu. On kaže da je ona jednostavno jedno predivno ljudsko biće i da su njene emocije snažne i iskrene jer je on dobro poznaje.

Preporučujemo