Ceca Bojković, renomirana ličnost domaćeg kazališta i filma, odigrala je ključnu ulogu u životu svoje kćeri Katarine, koja slovi za jednu od najistaknutijih glumica. Ceca je izbliza svjedočila svim izazovima i poteškoćama s kojima se njezina kći suočavala tijekom godina odrastanja, a njezino je oduševljenje doseglo vrhunac kada je Kaja dobila priznanje koje je Ceci izmicalo tijekom cijele njezine slavne karijere. „Kao majci, trenutak kada je Kaja počašćena cenjenom Sterijinom nagradom, samim tim priznanjem koje mi je promaklo, doneo mi je neizmernu radost“, rekla je Ceca Bojković. Ceca je inače poznata kao osoba koja se bori do kraja za svoje ciljeve.

Cecina nepokolebljiva podrška glumačkom putu svoje kćeri proizlazi iz njezina vlastitog razumijevanja poteškoća koje ono nosi. Osvrćući se na njihove isprepletene puteve u glumačkom svijetu, Ceca Bojković priznaje da ako je nekome suđeno da se upusti u glumačko sferu, i pojedinac i njegovo dijete postaju glumci. Na svom umjetničkom putu Kaja je imala stalnu podršku ne samo od supruga već i od same Cece Bojković. Trijumfalna plovidba preprekama ispunjava Cecu Bojković zahvalnošću, prepoznajući da nemaju svi priliku iskusiti radosti roditeljstva i živjeti ispunjen život.

 

Glumica koja je utjelovila lik Glorije izrazila je zadovoljstvo narativom svog života, radosno dijeleći ispunjenje i zadovoljstvo koje je pronašla uz svoju partnericu Katarinu. Osvrćući se na odsutnost unuka koji bi nastavili obiteljsku lozu, naglasila je da je njihov zajednički hod obuhvatio sve njihove želje i postignuća u ovozemaljskom životu. U prethodnoj objavi glumica je otkrila da je dolazak njihovog djeteta Kaje božanski blagoslov. Unatoč prošlim poteškoćama sa začećem, prihvatila je ovu specifičnu trudnoću kao cijenjeni dar s neba.

 

Zadržavajući pozitivnu perspektivu i doživljavajući čin poroda kao duboku kozmičku pojavu, cijelom je iskustvu pristupila s nepokolebljivim optimizmom. U trenutku kad je čula Kainin početni plač, obuzeo ju je neodoljiv osjećaj čuđenja i sreće. Što se tiče osobnih veza, Katarina Žutić već deset godina uživa u blaženom partnerstvu s glazbenikom Nemanjom Aćimovićem. Prije toga bila je četiri godine u braku sa Sašom Lazarevićem. Tijekom procesa razvoda jasno je dala do znanja da nije zainteresirana za ljubavne veze s drugim muškarcima.

Preporučujemo