U današnje doba nikako ne možemo pobjeći od slavnih ličnosti, nebitno da li nas interesuju ili ne. Svuda se pojavljuju – u reklamama, TV emisijama i po društvenim mrežama i to ih čini skoro pa sveprisutnim. Još gore je što su se još više odrekli svoje privatnosti kako bi svoj život pretvorili u reality show i uzimali još novca.

To je posljedica popularnosti porodice Kardashian koja je najpoznatija po ovom konceptu i koja se obogatila praktično ne radeći ništa korisno ili zanimljivo. One su pustile kamere u svoj dom i tako zauvijek promjenile šta reality show emisija može da bude.

Tako je i pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović započela svoj reality program po imenu Ceca i deca gdje možemo vidjeti kako porodica Ražnatović živi svoje živote. Kako svi znamo, Cecin sin Veljko se prije četiri godine oženio Bogdanom koja mu je rodila sina kog su nazvali Željko po Arkanu, a čekaju i još jednog dječaka.

U ovoj emisiji su fanovi Cece imali priliku da saznaju kakav je Cecin život iza zatvorenih vrata i šta ona zapravo misli o supruzi sina Veljka i ispostavlja se da se njih dvije odlilčno slažu i da nju Ceca naprosto obožava.

Kao što su mnogi kadrovi to pokazali, Ceca i Bogdana su u odličnom odnosu, a svi su upamtili trenutak kad je Ceca uručila skupocjen poklon Bogdani. Veljko je rekao da joj ne treba uzimati toliko poklone jer će je razmaziti, a Ceca je na to odgovorila da mora neko razmaziti Bogdanu kad već on neće i svima je to bilo smiješno.

Preporučujemo