Jedna od najpoznatijih pjevačica u našoj zemlji je Ceca Ražnatović, sa zapaženim hitovima poput “Trepni”, “Idi dok si mlad” i “Doktor”. Iz veze s Arkanom Ražnatovićem dobila je dvoje djece, pjevačicu Anastasiju Ražnatović i boksača Veljka Ražnatovića. Prije deset godina  je Cecin nastup na Ušću obarao rekorde, a njen privatni život i dalje plijeni pažnju javnosti.

Ceca je uvijek bila okružena mačo muškarcima i sa mnogima od njih syu je mediji povezivali i emotivno. Slika atraktivnog drvosječe koju u spotu tumači Đorđe Duvnjak ostala je ukorijenjena u svijest mnogih žena. U trenutku pojavljivanja u spotu Đorđe je imao samo 23 godine. Bio je jedan od naših najuspješnijih modela, koji je postigao veliki uspjeh u industriji. U spotu se utjelovio u ulogu drvosječe kojeg u šumi otkriva Ceca. Život mu se dramatično mijenja kada ga dovedu u grad.

Domaći mediji bili su fiksiranii  na manekena Florijana Muntenaua kada se prije šest godina pojavio u spotu Cece Ražnatović “Anđeo drugog reda”. Pogled na zaljubljeni par mnoge je šuškao o mogućoj romansi među njima. Mediji su tada pisali kako ga je ljubila Ceca Ražnatović, a čini se da se povijest možda još jednom ponavlja. Unatoč ponovljenim tvrdnjama o njihovoj romantičnoj vezi, diva je oštro zanijekala bilo kakvu takvu vezu, umjesto toga ističući snažnu prijateljsku vezu koju je dijelila s Florianom.

Nakon dulje razdvojenosti ponovno su se sreli u Münchenu. Ceca je otkrila da su razgovarali nakon njenog nastupa, a potom se dogovorili za nezaboravan provod.Nakon što je atraktivnog manekena strastveno maznula po obrazu, ponovno je isplivala sumnja o  njihovoj vezi. Međutim, ponovila je da je to jednostavno iskreno prijateljstvo.

Preporučujemo