Rada Manojlović, pored svoje uspješne karijere, ima i vrlo zanimljiv ljubavni život koji ne krije od javnosti. Pevačicu Radu Manojlović od ulaska u javnost dovode u vezu sa trojicom muškaraca. U početku je debitovala široj publici učestvujući na muzičkom takmičenju Zvezde Granda, a potom je počela da izlazi sa kolegom Milanom Stankovićem. Nakon njega išla je sa Momirom Gajićem i Harisom Berkovićem. Iako je zadržala pozitivne odnose sa prva dvojica, njeno odvajanje od sportskog menadžera bilo je burno.

Naime, Gajić, njen prethodni partner, nanio joj je najznačajnije poniženje s kojim se ikada suočila u svojoj karijeri. Tokom vremena provedenog sa Milanom Stankovićem, Rada je priznala da gaji osećanja prema drugom, a da je otkriveno da je neko drugi Momir Gajić. Nakon ovog otkrića, Rada je 2015. prekinula dugogodišnju vezu sa Gajićem, nakon što su bili zajedno tri godine. Tokom izjave koju je dao o njihovoj prošloj vezi, savetovao je da nije mudro imati romantičnu vezu sa pevačicom, navodeći kao primer Radu.

Čuvši ove riječi, Rada se nije bunila zbog njihovog uticaja. Umjesto toga, izjavila je da njen bivši partner više nema nikakvu važnost u njenom životu i izrazila želju da izbjegne pažnju medija. Njena izjava je bila odgovor na negodovanje njegove sestre prema Radinom porijeklu kao narodnom muzičaru iz ruralnog područja. Momirov otac je u početku odbacivao bilo kakve optužbe za nedjela protiv sina, insistirajući na njegovoj stručnosti i sposobnostima.

Ipak, Rada se borila sa krivicom što je narušila vezu sa Milanom zbog veze sa Momirom, teretom koji je nosila sa sobom i koji sebi nikada nije mogla oprostiti. Momir je trenutno oženjen Nevenom Ninković, a žive na Floridi, gdje je zaposlen kao košarkaški menadžer. S druge strane, Rada ostaje sama nakon raskida sa Harisom prije otprilike godinu dana.

Preporučujemo