TikTok video koji se nedavno pojavio skrenuo je viralnu pozornost na pleme u kojem vlada matrijarhat. U plemenu je navodno samo sedam muškaraca, dok ženska populacija prelazi 3000. Vjeruje se da se ovo pleme nalazi u amazonskoj prašumi i smatra se primitivnim društvom. Iako se može činiti kao raj za muškarce, stvarnost njihove situacije je sasvim suprotna – oni žive u stanju vječne bijede.

@jimlowery420

3000 Women and a population of 7 men. What would you do?

♬ original sound – Jim Lowery420

Unutar ovog plemena, žene imaju položaj moći i autoriteta, posjedujući kontrolu nad svim aspektima, uključujući i muškarce. Kako bi održale red, povremeno mijenjaju muške partnere i ne pridržavaju se institucije braka. Među preostalih sedam pojedinaca koji se u plemenu smatraju herojima nalaze se jedan stariji muškarac i 13-godišnji dječak, dok ostale jedinke čine djeca. Kao rezultat toga, pleme se bori s izazovom razmnožavanja.

Muškarci koji imaju znatnu količinu volumena na stražnjoj strani visoko su cijenjeni. Muškarci koji imaju veći trbuh i stražnjicu često se smatraju visokovrijednim jer se vjeruje da imaju superiorne gene i reproduktivne sposobnosti. To je zbog percepcije da su bolje opremljeni za učinkovitu reprodukciju, te su stoga vrlo traženi. U ovom plemenu postoji manjak muškaraca, što rezultira time da je njihova jedina odgovornost rađanje. Nije im dopušteno baviti se drugim poslovima, a žene se prema njima ponašaju djetinjasto, pretjerano popustljive. Štoviše, djeca se u ovom društvu smatraju vlasništvom žena, a ne vlasništvom muškaraca. Nažalost, životni vijek muškaraca u ovom plemenu nije predug.

Žene daju bijele crve muškarcima kako bi nahranile i energizirale svoja tijela. Žene u ovom plemenu koriste vrpcu kako bi simbolizirale svoju naklonost i izrazile svoje vlasništvo nad muškarcem na jedan dan. Nažalost, muškarci se ne snalaze dobro u ovoj zajednici jer slabe od stalnih zahtjeva za intimnošću od žena. To ih često navodi da se boje za svoju sigurnost i zbog zaštite borave na drveću.

Preporučujemo